Zorgpakket

Als u schapen, geiten, minivarkens of ander hobbyvee heeft, of een kinder- of zorgboerderij heeft, dan is ons zorgpakket kleinvee iets voor u! Samen met u stellen wij een gezondheidskalender op, op maat gemaakt voor uw dieren. We adviseren u wanneer en tegen welke ziektes u uw dieren kunt laten vaccineren; samen met u stellen we een plan op om eventuele wormen te bestrijden en bespreken we onderwerpen zoals de voeding van uw dieren en het bekappen van de klauwtjes.

De maanden waarin wij als dierenarts bij u langs komen worden vastgelegd op uw eigen gezondheidskalender. Zo weet u precies wanneer er wat gaat gebeuren. Voor het maken en bijhouden van de gezondheidskalender brengen we één keer per jaar een bedrag in rekening. Als zorgpakket klant krijgt u alle geplande bezoeken van de dierenarts voor een gereduceerd tarief; u krijgt hiermee 25% korting op het visitetarief vergeleken met de situatie zonder zorgpakket!

Hoeveel visites we inplannen hangt af van uw veestapel en wordt altijd in overleg met u gedaan. Gemiddeld komen we op 3 tot 4 visites per jaar. (Vaccinaties, verrichtingen, gebruikte materialen e.d. worden apart verrekend. Spoedvisites vallen uiteraard ook buiten het bestek van dit zorgpakket). Als u belangstelling voor ons zorgpakket kleinvee heeft, laat het ons dan weten. Wij nemen dan contact met u op om een eerste afspraak te maken!

Ik ben geïnteresseerd in het zorgpakket en zou graag meer informatie hierover willen krijgen.